Recepti za uživanje u ukusnim desertima

Desert ne predstavlja samo slatki završetak Vašeg menija od nekoliko sljedova.  Možete ga također poslužiti nakon ugodnog obiteljskog ručka ili večere. Slatki, kremasti, voćni ili lagani desert, tu svako ima svoje osobne sklonosti. Dr. Oetker pokusna kuhinja već mnogo godina za Vas razvija raznolike recepte za deserte koji sigurno uspijevaju. Tako možete za svaku prigodu naći odgovarajući recept raznih stupnjeva složenosti i s različitim trajanjem pripreme. Neka Vas inspirira veliki izbor recepata za deserte, razmazite sebe i svoje najmilije s ukusnim desertom po Vašoj želji.

Recepti za svaku prigodu

Za svečanu večeru, dječji rođendan, obiteljsku proslavu ili romantičnu večeru za dvoje  – otkrijte iz asortimana Dr. Oetkerovih recepata odgovarajuće recepte za svaki dan ili za posebnu prigodu. Djeca najčešće obožavaju slatke deserte kao što su puding ili drhtalice koje možete pripremiti brzo i lako. Pozvali ste prijatelje na ručak ili želite Vašoj obitelji poslužiti slatki desert nakon objeda? Isprobajte recepte za kreme, ili oduševite svoje goste s prekrasnim Tiramisu desertom. Uz Dr. Oetkerove upute koje je lako slijediti i savjete za pripremu Vaši deserti će po ovom receptima sigurno uspjeti.

Toplo ili hladno? Recepti za deserte za svačiji ukus

Deserti su uglavnom slatka, topla ili hladna jela koja se poslužuju nakon glavnog jela. Izbor recepata za deserte je jako velik - Vašoj mašti i kreativnosti kod pripreme deserata nema granica. Deserti ne moraju nužno biti samo slatki, topli ili hladni, sva ova svojstva se divno mogu kombinirati. Često se slatki i pikantni sastojci izvrsno nadopunjuju i daju jedinstven okus. Probajte ukusan recept za sladoled i poslužite sladoled na primjer s vrućim umakom od vanilije.

Newsletter
Dr. Oetker Newsletter
Prijavite se za mjesečne novosti Dr. Oetkera!
NAŠI RECEPTI
Recepti za svaku prigodu
Kliknite i pogledajte sve naše recepte!
Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne