KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Recepti za uživanje u ukusnim desertima

Desert ne predstavlja samo slatki završetak Vašeg menija od nekoliko sljedova.  Možete ga također poslužiti nakon ugodnog obiteljskog ručka ili večere. Slatki, kremasti, voćni ili lagani desert, tu svako ima svoje osobne sklonosti. Dr. Oetker pokusna kuhinja već mnogo godina za Vas razvija raznolike recepte za deserte koji sigurno uspijevaju. Tako možete za svaku prigodu naći odgovarajući recept raznih stupnjeva složenosti i s različitim trajanjem pripreme. Neka Vas inspirira veliki izbor recepata za deserte, razmazite sebe i svoje najmilije s ukusnim desertom po Vašoj želji.

Recepti za svaku prigodu

Za svečanu večeru, dječji rođendan, obiteljsku proslavu ili romantičnu večeru za dvoje  – otkrijte iz asortimana Dr. Oetkerovih recepata odgovarajuće recepte za svaki dan ili za posebnu prigodu. Djeca najčešće obožavaju slatke deserte kao što su puding ili drhtalice koje možete pripremiti brzo i lako. Pozvali ste prijatelje na ručak ili želite Vašoj obitelji poslužiti slatki desert nakon objeda? Isprobajte recepte za kreme, ili oduševite svoje goste s prekrasnim Tiramisu desertom. Uz Dr. Oetkerove upute koje je lako slijediti i savjete za pripremu Vaši deserti će po ovom receptima sigurno uspjeti.

Toplo ili hladno? Recepti za deserte za svačiji ukus

Deserti su uglavnom slatka, topla ili hladna jela koja se poslužuju nakon glavnog jela. Izbor recepata za deserte je jako velik - Vašoj mašti i kreativnosti kod pripreme deserata nema granica. Deserti ne moraju nužno biti samo slatki, topli ili hladni, sva ova svojstva se divno mogu kombinirati. Često se slatki i pikantni sastojci izvrsno nadopunjuju i daju jedinstven okus. Probajte ukusan recept za sladoled i poslužite sladoled na primjer s vrućim umakom od vanilije.

Newsletter
Dr. Oetker Newsletter
Prijavite se za mjesečne novosti Dr. Oetkera!
NAŠI RECEPTI
Recepti za svaku prigodu
Kliknite i pogledajte sve naše recepte!