U hladnu mješavinu mlijeka i slatkog vrhnja dodati Galetta krem puding i šećer u prahu. Miksati najprije na najnižoj brzini miksera, zatim pojačati na najvišu brzinu i miksati 1 do 2 minute. Nakon toga dodati mascarpone sir i dvije vrećice Dr. Oetker Finesse arome bourbon vanilije. Nastaviti miksati još minutu do dvije, dok se ne dobije čvrsta, kremasta smjesa.
Dobivenu kremu podijeliti na dva jednaka dijela, pa u jedan dio dodati maline i dobro izmiksati.
Kreme prebaciti u jednokratne slastičarske vrećice.
Maline, 50 ml vode i šećer zagrijavati u prikladnom loncu na štednjaku. Gustin pomiješati s 3 žlice vode, pa dodati u vruće voće i kuhati dok se smjesa ne zgusne. Maknuti s vatre, dodati dvije vrećice vanilin šećera i promiješati.
U pripremljene desertne čaše na dno najprije rasporediti sloj Dr. Oetker Vitalis Crunchy Plus Mueslija, okus med-badem (po želji muesli malo usitniti rukom). Odmah preko dodati sloj još toplog voćnog preljeva. Na ohlađeno voće rasporediti najprije sloj bijele vanilija-mascarpone kreme, a zatim sloj kreme s malinama.
Ukrasiti voćnim preljevom, svježim voćem, usitnjenim mueslijem i svježim listićima mente.
Ohladiti nekoliko sati u hladnjaku i poslužiti.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti