Flag

Doručak

Vitalis
Inspiracija
Doručak
Vitalis, savršen početak dana!

Započnite dan s poletom i užitkom. Bilo hrskavi, voćni ili čokoladni – Vitalis nudi za svačiji ukus baš one prave müsle!

Vitalis SuperMüsli

Vitalis SuperMüsli bez dodatnog šećera

Hrskavi musli užitak bogat žitaricama, udjelom balastnih tvari od 23% te niskim udjelom šećera od samo 1,5% koji je prirodno sadržan u sirovinama idealan su odabir za zdraviji doručak.

Više

Vitalis SuperMüsli 30% protein

Hrskavi musli s orašastim plodovima, tamnom čokoladom i ukusnom granolom idealan su spoj za zdraviji doručak bogat proteinima.

Više

Vitalis 7 Žitarica

Vitalis 7 Žitarica Integralni müsli

Vitalis 7 Žitarica Integralni müsli idealna je mješavina 7 različitih vrsta žitarica: pšenice, zobi, ječma, raži, purpur pšenice, pira i kukuruza.

Više

Vitalis 7 Žitarica Orašasto i šumsko voće müsli

Vitalis 7 Žitarica Orašasto i šumsko voće müsli idealna je mješavina 7 različitih vrsta žitarica: pšenice, zobi, ječma, raži, purpur pšenice, pira i kukuruza. Poseban okus i doživljaj pridodaju joj hrskavi lješnjaci, bademi i indijski oraščići u savršenoj kombinaciji s brusnicama i crnim ribizlom te dodatkom suncokretovih i bučinih sjemenki.

Više

Vitalis 7 Žitarica Voćni müsli

Poseban okus i doživljaj pridodaju joj 7 vrsta ukusnog voća: banane, smokve, marelice, kruške, jabuke, maline i grožđice u savršenoj kombinaciji sa suncokretovim i bučinim sjemenkama.

Više

Vitalis Crunchy

Vitalis Crunchy Plus Dupla čokolada

U Vitalis Crunchy Plus Duploj čokoladi zlatno-smeđe pržene, hrskave pahuljice spajaju se s ukusnom mliječnom i tamnom čokoladom u posebno hrskavi doživljaj. Vaš Plus za užitak u Vitalis Crunchy Plus: + dvostruko čokoladni: ukusna mliječna i tamna čokolada s 70% kakaa + zlatno-smeđe hrskave pahuljice s 46% integralnih žitarica.

Više

Vitalis Crunchy Plus Med-Badem

U Vitalis Crunchy Plus Med-Badem zlatno-smeđe pržene, hrskave pahuljice spajaju se s hrskavim bademima i najfinijim medom u posebno hrskavi doživljaj.

Više

Vitalis Crunchy Plus Multi-Voće

U Vitalis Crunchy Plus Multi-Voće zlatno-smeđe pržene, hrskave pahuljice spajaju se s posebnom voćnom kompozicijom  od brusnica, grožđica, jabuka i marakuje u posebno voćni hrskavi doživljaj.

Više

Vitalis Hrskave pahuljice s bademima

Već pri samom hrskanju osjetite koliko su ukusne Dr. Oetker Vitalis Hrskave pahuljice s bademima. Nije ni čudo jer s hrskavim kukuruznim pahuljicama, pečenim bademima i oplemenjen medom, Vitalis Hrskave badem pahuljice imaju sve što je potrebno za pravi hrskavi doručak.

Više

Vitalis Hrskavi müsli s čokoladom i keksima

Vitalis Hrskavi müsli s čokoladom i keksima pružaju dvostruki užitak. Hrskavi crunchiesi  vrhunske kvalitete i keksi s maslacem od integralnih žitarica ostaju dugo hrskavi i u mlijeku, dajući poseban, hrskavi užitak, a dvije vrste čokolade će vas posebno razmaziti.

Više

Vitalis Hrskavi müsli s medom

Vitalis Hrskavi müsli s medom hrskavo su pečeni i obogaćeni  pčelinjim medom i ukusnim pšeničnim popsima.   Tako da su Vitalis Hrskavi müsli s medom ukusni i lagani te pripremljeni prema originalnoj Vitalis kvaliteti hrskavosti. Poseban postupak pečenja omogućuje da ostanu tako hrskavi.

Više

Vitalis Hrskavi Jastučići

Vitalis Hrskavi jastučići s čokoladom

Vitalis hrskavi jastučići – ukusni su i hrskavi jastučići dobiveni od integralnih žitarica, punjeni finom kremom s okusom čokolade. Ova Vitalis mješavina zaokružena je hrskavim pšeničnim flakesima, zdravim zobenim pahuljicama i čokoladnim listićima, koji i mlijeku daju poseban čokoladni okus.

Više

Vitalis Müsli

Vitalis Čokoladni müsli

Puno prave mliječne čokolade čini Vitalis Čokoladne müsle neodoljivim užitkom jer su komadići fine mliječne i tamne čokolade nježni i neodoljivo ukusni. S vrijednim integralnim  zobenim pahuljicama, popsima i bademima, Vitalis Čokoladni müsli postaju nezamjenjivim čokoladnim užitkom.

Više

Vitalis müsli s tamnom čokoladom

Priuštite si posebni čokoladani užitak! Zahvaljujući visokom sadržaju kakaa u odabranoj tamnoj čokoladi Vitalis Müsli tamna čokolada posebno su čokoladni. Nježne zobene i ječmene pahuljice u kombinaciji s hrskavim bademima zaokružuju intenzivno jak okus čokolade.

Više

Vitalis Voćni müsli

Vitalis Voćni müsli

Vitalis Voćni müsli s 40 % voćnog udjela  i 9 ukusnih vrsta voća  pruža poseban voćni užitak u müslima! Visokovrijedne integralne pahuljice od zobi, raži i pšenice ukusno su kombinirane s hrskavim bademima i 9 različith vrsta voća.

Više

Vitalis Porridge

Vitalis zobena kaša s jabukom i cimetom

Dr. Oetker Vitalis zobena kaša s jabukom i cimetom – za najbolji doručak ili ukusan međuobrok. Obiteljsko pakiranje omogućuje individualno kreiranje porcija uz jednostavnu pripremu. U lonac uspite 50 g kaše i dodajte 150 ml mlijeka. Uz miješanje zagrijte do vrenja te zatim sklonite s vatre i malo ohladite.

Više

Vitalis zobena kaša sa šumskim voćem

Dr. Oetker Vitalis zobena kaša sa šumskim voćem – za najbolji doručak ili ukusan međuobrok. Obiteljsko pakiranje omogućuje individualno kreiranje porcija uz jednostavnu pripremu. U lonac uspite 50 g kaše i dodajte 150 ml mlijeka. Uz miješanje zagrijte do vrenja te zatim sklonite s vatre i malo ohladite.

Više

Vitalis zobena kaša više žitarica

Dr. Oetker Vitalis zobena kaša više žitarica – za najbolji doručak ili ukusan međuobrok. Obiteljsko pakiranje omogućuje individualno kreiranje porcija uz jednostavnu pripremu. U lonac uspite 50 g kaše i dodajte 150 ml mlijeka. Uz miješanje zagrijte do vrenja te zatim sklonite s vatre i malo ohladite.

Više

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama