Vitalis Hrskavi müsli s čokoladom i keksima

Vitalis Hrskavi müsli s čokoladom i keksima pružaju dvostruki užitak. Hrskavi crunchiesi  vrhunske kvalitete i keksi s maslacem od integralnih žitarica ostaju dugo hrskavi i u mlijeku, dajući poseban, hrskavi užitak, a dvije vrste čokolade će vas posebno razmaziti. Za hrskav početak dana i još ukusniji večernji obrok.

Vitalis. Užitak koji čini dobro.

Sastojci Vitalis Hrskavi müsli s čokoladom i keksima

33 % pahuljica od cjelovitog zrna ZOBI, 17 % pahuljica od cjelovitog zrna PŠENICE, šećer, 10 % keksa od cjelovitog zrna PŠENICE s MASLACEM (53 % brašno od cjelovitog zrna PŠENICE, šećer, 9,7 % MASLACA, PŠENIČNI GLUTEN, PŠENIČNI škrob, glukozni sirup, punomasno MLIJEKO u prahu, sol, slatka SIRUTKA u prahu, prirodna aroma), 9,0 % MLIJEČNE čokolade (šećer, punomasno MLIJEKO u prahu, kakao masa, kakao maslac, slatka SIRUTKA u prahu, emulgatori (lecitin)) (kakaovi dijelovi: min. 40 %), glukozni sirup, PŠENIČNO brašno, med, rižino brašno, brašno od cjelovitog zrna PŠENICE, sol, sušene PŠENIČNE klice, sušeni ekstrakt JEČMENOG slada, obrano MLIJEKO u prahu, aroma.

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN i MLIJEKO. Može sadržavati: ORAŠASTO VOĆE i SOJU.

Hranjiva vrijednost Vitalis Hrskavi müsli s čokoladom i keksima

U 100 G PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA
Energestka vrijednost 1.882 kJ
448 kcal
873 kJ
208 kcal
Masti 15 g
7,2 g
od toga zasićene masne kiseline 4 g
2,1 g
Ugljikohidrati 65 g
29 g
od toga šećera 26 g
13 g
Bjelančevine 8,9 g
5,6 g
Sol 0,42 g
0,24 g

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Nakon upotrebe dobro zatvorite vrećicu kako bi müsli ostali svježi i hrskavi.

Upotreba: 40 g Vitalisa + 60 ml mlijeka (1.5% m.m.)

Težina: 450g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne