Vitalis 7 Žitarica Orašasto i šumsko voće müsli

Vitalis 7 Žitarica Orašasto i šumsko voće müsli idealna je mješavina 7 različitih vrsta žitarica: pšenice, zobi, ječma, raži, purpur pšenice, pira i kukuruza.

Poseban okus i doživljaj pridodaju joj hrskavi lješnjaci, bademi i indijski oraščići u savršenoj kombinaciji s brusnicama i crnim ribizlom te dodatkom suncokretovih i bučinih sjemenki.

Uživajte u Vitalis 7 Žitarica. Jednostavno dodajte mlijeko ili jogurt i prema želji ukrasite svježim voćem. Tako će biti još ukusnije

Vitalis, užitak koji čini dobro!

Kupi proizvod:

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN
BADEM
LJEŠNJACI
INDIJSKI ORAŠČIĆI. Može sadržavati: KIKIRIKI
SOJU
MLIJEKO
ostalo ORAŠASTO VOĆE i SEZAM.

Hranjiva vrijednost Vitalis 7 Žitarica Orašasto i šumsko voće müsli

U 100 G PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA
Energestka vrijednost 1.570 kJ
373 kcal
749 kJ
178 kcal
Masti 7,3 g
3,9 g
od toga zasićene masne kiseline 0,9 g
0,9 g
Ugljikohidrati 60 g
27 g
od toga šećera 6 g
5,3 g
Bjelančevine 12 g
6,8 g
Sol 0,07 g
0,11 g

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Nakon upotrebe dobro zatvorite vrećicu kako bi müsli ostali svježi i hrskavi.

Upotreba: 40 g Vitalisa + 60 ml mlijeka (1.5% m.m)

Težina: 700g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne