Vitalis Hrskavi jastučići s čokoladom

Vitalis hrskavi jastučići – ukusni su i hrskavi jastučići dobiveni od integralnih žitarica, punjeni finom kremom s okusom čokolade. Ova Vitalis mješavina zaokružena je hrskavim pšeničnim flakesima, zdravim zobenim pahuljicama i čokoladnim listićima, koji i mlijeku daju poseban čokoladni okus. Naravno da su i Hrskavi jastučići pripremljeni  prema originalnoj Vitalis kvaliteti hrskavosti. Specijalni postupak prženja zaslužan je da Vitalis hrskava mješavina ostane tako hrskava.

Uživajte u Vitalis Hrskavim jastučićima. Jednostavno dodajte mlijeko ili jogurt i prema želji ukrasite svježim voćem. Tako će biti još ukusniji.

Sastojci Vitalis Hrskavi jastučići s čokoladom

35 % pahuljica od cjelovitog zrna ZOBI, šećer, 9,5 % punjenja s okusom čokolade (šećer, biljna mast (palmina, shea), kakao masa, obrano MLIJEKO u prahu, krumpirov škrob, SIRUTKA u prahu, kakao u prahu, emulgator (SOJIN lecitin), aroma) PŠENIČNO brašno, palmino ulje, 5,0 % mliječne čokolade (šećer, punomasno MLIJEKO u prahu, kakao masa, kakao maslac, slatka SIRUTKA u prahu emulgator (lecitini)) (kakaovi dijelovi: 30 % min.), kukuruzno brašno, glukozni sirup, rižino brašno, PŠENIČNO brašno punog zrna, 2,7 % kakaa u prahu smanjene masnoće, PŠENIČNA krupica, kukuruzne pahuljice (slatki kukuruz, šećer, sol, ekstrakt JEČMENOG slada), ZOBENE pahuljice, sol, LAKTOZA, sušeni ekstrakt JEČMENOG slada, PŠENIČNA vlakna, PŠENIČNI gluten, obrano MLIJEKO u prahu, aroma. Hrskavi jastučić 24 %.

Kupi proizvod:

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN i MLIJEKO. Može sadržavati: ORAŠASTO VOĆE.

Hranjiva vrijednost Vitalis Hrskavi jastučići s čokoladom

U 100 G PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA
Energestka vrijednost 1.837 kJ
437 kcal
880 kJ
209 kcal
Masti 14 g
6,7 g
od toga zasićene masne kiseline 5,1 g
2,7 g
Ugljikohidrati 67 g
31 g
od toga šećera 28 g
14 g
Bjelančevine 8,1 g
5,4 g
Sol 0,84 g
0,42 g

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Nakon upotrebe dobro zatvorite vrećicu kako bi müsli ostali svježi i hrskavi.

Upotreba: 40 g Vitalisa + 60 ml mlijeka (1.5% m.m.)

Težina: 300g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne