Vitalis SuperMüsli 30% protein

Hrskavi musli s orašastim plodovima, tamnom čokoladom i ukusnom granolom idealan su spoj za zdraviji doručak bogat proteinima.

Kupi proizvod:

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN
SOJA
MLIJEKO i LJEŠNJACI. Može sadržavati: ostalo ORAŠASTO VOĆE.

Hranjiva vrijednost Vitalis SuperMüsli 30% protein

Jedna porcija sadrži: jedan obrok = 40 g vitalis + 60 ml mlijeka 1.5% mliječne masti
U 100 G PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 1.757
420
823
197
10
10
Masti 18
8,3
12
od toga zasićene masne kiseline 4
2,1
11
Ugljikohidrati 26
13
5
od toga šećera 11
7,4
8
Bjelančevine 30
14
28
Sol 0,42
0,24
4
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Težina : 375 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne