Vitalis Hrskavi müsli s medom

Vitalis Hrskavi müsli s medom hrskavo su pečeni i obogaćeni  pčelinjim medom i ukusnim pšeničnim popsima.

Tako da su Vitalis Hrskavi müsli s medom ukusni i lagani te pripremljeni prema originalnoj Vitalis kvaliteti hrskavosti.

Poseban postupak pečenja omogućuje da ostanu tako hrskavi.

Vitalis Hrskavi müsli s medom u trendu su kod potrošača i svojim odabranim sastojcima i profinjenom recepturom brinu o zdravom i ukusnom početku dana.

Za sve ljubitelje Vitalis Hrskavih müsla s medom, ovaj proizvod možete pronaći u pakiranjima od 375 g i 600 g. Vitalis.

Užitak koji čini dobro.

Sastojci Vitalis Hrskavi müsli s medom

41 % pahuljica od cjelovitog zrna ZOBI, šećer, 11 % pahuljica cjelovitog zrna PŠENICE (popsi od PŠENIČNOG zrna), glukozni sirup, suncokretovo ulje, PŠENIČNO brašno, rižino brašno, 3,3 % meda, 3,1 % sušenog naribanog kokosa, sol, kakao u prahu smanjene masti, sušeni ekstrakt JEČMENOG slada, aroma.

Kupi proizvod:
Vitalis Hrskavi müsli s medom (1 Recepti)

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN i MLIJEKO. Može sadržavati: ORAŠASTO VOĆE i SOJU.

Hranjiva vrijednost Vitalis Hrskavi müsli s medom

U 100 G PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA
Energestka vrijednost 1.851 kJ
440 kcal
861 kJ
205 kcal
Masti 14 g
6,4 g
od toga zasićene masne kiseline 3,3 g
1,9 g
Ugljikohidrati 68 g
30 g
od toga šećera 28 g
14 g
Bjelančevine 8,1 g
5,3 g
Sol 0,5 g
0,28 g

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Nakon upotrebe dobro zatvorite vrećicu kako bi müsli ostali svježi i hrskavi.

Upotreba: 40 g Vitalisa + 60 ml mlijeka (1.5% m.m.)

Težina: 375g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne