Vitalis Crunchy Plus Med-Badem

U Vitalis Crunchy Plus Med-Badem zlatno-smeđe pržene, hrskave pahuljice spajaju se s hrskavim bademima i najfinijim medom u posebno hrskavi doživljaj.

Vaš Plus za užitak u Vitalis Crunchy Plus:

+ posebno ukusni: fini listići i hrskavi komadići badema zaokruženi s medom

+ zlatno-smeđe hrskave pahuljice s 49% integralnih žitarica  – zahvaljujući posebnom postupku prženja  posebno su hrskavi i ukusni

 

Probajte i druge okuse Vitalis Crunchy Plus müsla –  Multi Voće i Dupla čokolada. Vitalis. Užitak koji čini dobro.

Sastojci Vitalis Crunchy Plus Med-Badem

46 % pahuljica od cjelovitog zrna ZOBI, šećer, suncokretovo ulje, 7,5 % BADEMA, glukozni sirup, PŠENIČNE klice, PŠENIČNO brašno, rižino brašno, 1,4 % meda, brašno od cjelovitog zrna PŠENICE, dekstroza, sol, arome, sušeni ekstrakt JEČMENOG slada, obrano MLIJEKO u prahu.

Kupi proizvod:

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN i MLIJEKO. Može sadržavati: ORAŠASTO VOĆE i SOJU.

Hranjiva vrijednost Vitalis Crunchy Plus Med-Badem

U 100 G PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA
Energestka vrijednost 2.003 kJ
478 kcal
921 kJ
220 kcal
Masti 21 g
9,3 g
od toga zasićene masne kiseline 2,2 g
1,4 g
Ugljikohidrati 59 g
26 g
od toga šećera 21 g
11 g
Bjelančevine 10 g
6,2 g
Sol 0,6 g
0,31 g

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Nakon upotrebe dobro zatvorite vrećicu kako bi müsli ostali svježi i hrskavi.

Upotreba: 40 g Vitalisa + 60 ml mlijeka (1.5% m.m.)

Težina: 300g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne