Vitalis 7 Žitarica Integralni müsli

Vitalis 7 Žitarica Integralni müsli idealna je mješavina 7 različitih vrsta žitarica: pšenice, zobi, ječma, raži, purpur pšenice, pira i kukuruza.

Poseban okus i doživljaj pridodaju joj sočne grožđice u savršenoj kombinaciji sa suncokretovim i bučinim sjemenkama.

Uživajte u Vitalis 7 Žitarica. Jednostavno dodajte mlijeko ili jogurt i prema želji ukrasite svježim voćem. Tako će biti još ukusnije

Vitalis, užitak koji čini dobro!

Kupi proizvod:
Vitalis 7 Žitarica Integralni müsli (1 Recepti)

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN. Može sadržavati: KIKIRIKI
SOJU
MLIJEKO
ORAŠASTO VOĆE i SEZAM.

Hranjiva vrijednost Vitalis 7 Žitarica Integralni müsli

U 100 G PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA
Energetska vrijednost 1501
356
721
171
Masti 4.70
2.80
od toga zasićene masne kiseline 0.70
0.80
Ugljikohidrati 63
28
od toga šećera 10
6.90
Bjelančevine 11
6.40
Sol 0.07
0.11

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Nakon upotrebe dobro zatvorite vrećicu kako bi müsli ostali svježi i hrskavi.

Upotreba: 40 g Vitalisa + 60 ml mlijeka (1.5% m.m)

Težina : 700 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne