Krastavci u octu

Za ukusne objede

6 - 7 staklenki

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Krastavci u octu

Sastojci:

2 kg malih krastavaca
1 luk
1 omot Dr. Oetker Pikant - Fixa
1750 ml vode
375 ml octa
2 - 3 žlice šećera (po želji)

preparation

Priprema

1

Priprema

Očišćene krastavce i sitno nasjeckani luk posložite u oprane i suhe staklenke. Pikant-fix kiseli pomiješajte s vodom, octom i šećerom, te stavite kuhati. Kad smjesa zakipi, uz neprestano miješanje, kuhajte oko 3 - 5 minuta. U pripremljene staklenke s krastavcima i lukom ulijte vruću tekućinu sve do ruba i čvrsto zatvorite.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne