KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Krastavci u octu

Za ukusne objede

6 - 7 staklenki

uspijeva lako 20 Minute

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Krastavci u octu

Sastojci:

2 kg malih krastavaca
luk
1 omot Dr. Oetker Pikant - Fixa
1750 ml vode
375 ml octa
2 - 3 žlice šećera (po želji)

preparation

Priprema

1

Priprema

Očišćene krastavce i sitno nasjeckani luk posložite u oprane i suhe staklenke. Pikant-fix kiseli pomiješajte s vodom, octom i šećerom, te stavite kuhati. Kad smjesa zakipi, uz neprestano miješanje, kuhajte oko 3 - 5 minuta. U pripremljene staklenke s krastavcima i lukom ulijte vruću tekućinu sve do ruba i čvrsto zatvorite.

Upotrebljeni Dr. Oetker proizvodi

Kliknite ovdje za detalje o proizvodu