Desertni preljev Toffee karamela

Visokovrijedna receptura bez umjetnih bojila, kao i kvalitetni sastojci osiguravaju potpuni užitak u okusu mliječne karamele.

Ukrasite i obogatite vaš omiljeni puding ili sladoled, koristite kao nadjev u palačinkama ili obogatite pečene muffine.

U praktičnoj bočici koja omogućava lagano doziranje i uporabu sigurno bez curenja, te ponovno zatvaranje za praktično čuvanje. Nakon otvaranja čuvajte u hladnjaku za ponovno uživanje.

Sastojci Desertni preljev Toffee karamela

zaslađeno kondenzirano MLIJEKO, glukozni sirup, šećer, voda, palmina mast, emulgator: suncokretov lecitin, sol, aroma vanilije i karamele.

Desertni preljev Toffee karamela (1 Recepti)

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

LAKTOZA

Hranjiva vrijednost Desertni preljev Toffee karamela

U 100 G
Energestka vrijednost 1.348 kJ
318 kcal
Masti 4,1 g
od toga zasićene masne kiseline 2,3 g
Ugljikohidrati 68 g
od toga šećera 60 g
Bjelančevine 2,4 g
Sol 0,22 g

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Nakon otvaranja, proizvod čuvati u hladnjaku i potrošiti unutar 30 dana.

Težina: 200g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne