
Lim za pečenje obložite papirom za pečenje.
Pomiješajte brašno sa suhim kvascem, soli i šećerom. Dodajte zobeni napitak i mijesite oko 5 minuta. Dodajte komadiće margarina i nastavite mijesiti oko 10 minuta, dok ne dobijete glatko i podatno tijesto. Pokrijte  tijesto vlažnom krpom i ostavite u pećnici na 30 °C (oko 80 minuta) da udvostruči volumen. Dodajte komadiće čokolade, podijelite tijesto na 10 dijelova i oblikujte kuglice. 
 Dijelove tijesta rasporedite po plehu i ostavite poklopljene da se dižu još 30 minuta. 
 Pećnicu prethodno zagrijte.
 Zagrijte pećnicu. 
  
 Električna pećnica: 180 °C. 
  
 Pećnica na vrući zrak: 160 °C 
  
  
  
  
Dijelove tijesta premažite sojinim vrhnjem ili vrućim rižinim sirupom, uzdužno zarežite nožem i pecite 20 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici. 
  
  
 Položaj rešetke: na srednjoj visini u pećnici. 
  
 Vrijeme pečenja: 20 minuta. 
  
 Ostavite peciva da se ohlade na rešetki.
  
Slični recepti

Deserti

Deserti

Deserti