Vitalis prutići od marelica

Müsli prutići sa sušenim marelicama, idealno za piknik

oko 10 komada

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Vitalis prutići od marelica

Za lim za pečenje:

papir za pečenje

Priprema:

100 g marelica (sušenih)
50 g maslaca ili margarina
30 g šećera
1 jaje (veličine M)
200 g Dr. Oetker Vitalis Čokoladni müsli

preparation

Priprema

1

Priprema

Marelice narežite na sitne komade. Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica oko 180 °C

Pećnica na vrući zrak oko 160 °C

2

Maslac ili margarin u zdjeli dobro izmiješajte mikserom (metlicama). Miješajući postupno dodajte šećer i nastavite miješati sve dok ne dobijete kompaktnu smjesu. Dodajte jaje i miješajte oko pola minute. Umiješajte Vitalis i komadiće marelica. Smjesu razmažite u obliku kvadrata (20 x 20 cm) po limu za pečenje i pecite.

Vrijeme pečenja: oko 20 Minute

3

Ploču od müsli, u limu za pećenje, stavite na kuhinjsku rešetku da se ohladi. Potom narežite na 10 prutića jednake veličine.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne