Maštoviti prutići od čokolade

Čokoladno platno za sve kreativce

oko 20 komada

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Maštoviti prutići od čokolade

Sastojci:

150 g tamne čokolade
150 g Dr. Oetker Kuvertira bijela čokolada

Ukrašavanje:

3 Spekulatius keksa (oko 30 g)
Dr. Oetker Šareni ukrasi za kolače (npr. kuglice)
50 g Dr. Oetker Badem štapića
Dr. Oetker Dekor pahuljice
Dr. Oetker Dekor Božićna drvca
Dr. Oetker Dekor mix zvjezdice

Osim toga:

papir za pečenje

preparation

Priprema

1

Priprema

Papir za pečenje stavite na dasku ili lim za pečenje. Spekulatius kekse natrgajte na manje komade.

2

Čokoladni prutići

Tamnu čokoladu i kuvertiru grubo nasjeckajte, rastopite zasebno i ostavite da se malo ohladi. Izlijte kuvertiru i tamnu čokoladu u tankim trakama jednu do druge na lim za pečenje u obliku pravokutnika (oko 30 x 20 cm). Žličicom prođite kroz tekuću kuvertiru tako da dobijete mramorni uzorak. Na polovicu stavite spekulatius kekse i kuglice. Na drugu polovicu stavite bademe i zimsku dekoraciju. Ostavite u hladnjaku najmanje 2 sata da se stvrdne.

Ohlađeno izvadite iz hladnjaka, razlomite ili narežite na manje komade.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne