Marmelada od naranče

Marmelada od naranče koju ćete sami pripremati, neka vam postane tradicija ma gdje bili.

oko 6 staklenki

potrebno malo iskustva 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Marmelada od naranče

Sastojci:

7 naranči
500 ml soka od naranči
1 omot Dr. Oetker Želirnog šećera Extra 2:1

preparation

Priprema

1

Naranče ogulite, uklonite bijelu kožicu, narežite ju na ploške, pritom prikupite sok i izvažite 500 g ploški. Odvojite 500 ml soka od naranče (u to uključite sok prikupljen tijekom rezanja).

2

Pomiješajte sok od naranče s filetima naranče i želirnim šećerom i miješajući zakuhajte.Vrijeme ukuhavanja: 3 minute na visokoj temperaturi

3

Vruću marmeladu izlijte do ispod ruba pripremljenih staklenki i zatvorite.
 
1 porcija = 25 g

Staklenke tijekom hlađenja više puta okrenite kako bi se sastojci bolje raspodijelili.
Za pripremu marmelade umjesto želirnog šećera extra možete upotrijebiti 1 omot Dr. Oetker praha za želiranje extra i 500 g šećera.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne