Keksi s lješnjacima

Ovi hrskavi božićni keksi spadaju u tradicionalne kekse koji su gotovi u tren oka.

oko 80 komada

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Keksi s lješnjacima

Za lim za pečenje:

papir za pečenje

Tijesto s lješnjacima:

2 jaja (veličine M)
150 g šećera
1 omot Dr. Oetker Vanilin šećera
1 vrh noža mljevenog cimeta
200 g Dr. Oetker Lješnjak krokanta
75 g pšeničnog brašna

Osim toga:

oko 150 g cijelih lješnjaka

preparation

Priprema

1

Priprema

Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica oko 150 °C

Pećnica na vrući zrak oko 130 °C

2

Tijesto

Jaja sa šećerom, vanilin šećerom i cimetom stavite u posudu i mikserom (metlicama) miješajte 3 minute na najvećoj brzini. Lješnjake i brašno stavite na smjesu s jajima i kratko umiješajte. Tijesto stavite u vrećicu za ukrašavanje s nastavkom u obliku kruga (promjera 10 mm). Ištrcajte male porcije na lim za pečenje, u sredinu stavite  po jedan lješnjak i pecite.
 

Nivo pećnice: sredina pećnice

Vrijeme pečenja: oko 20 Minute

Kekse s lješnjacima zajedno s papirom za pečenje povucite na kuhinjsku rešetku i ostavite da se ohlade.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne