Čokoladne lizalice

Raskošni okus bijele čokolade i kakao mrvica

oko 12 komada

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Čokoladne lizalice

Za kalup za lizalice u obliku zvijezda:

12 drvenih štapića (za CakePops lizalice)

Sastojci:

oko 150 g Dr. Oetker Kuvertira bijela čokolada
oko 25 g Dr. Oetker Kakao mrvica

preparation

Priprema

1

Priprema

Kuvertiru krupno usitnite i rastopite na pari pri slaboj vatri. Stavite kalupe na dasku.

2

Postupak

Umiješajte kakao mrvice u rastopljenu kuvertiru. Masu stavite u vrećicu za zamrzavanje i odrežite mali kut tako da kakao mrvice mogu proći. Kuvertiru uštrcajte u udubine kalupa u obliku zvijezda. Položite štapiće u kalupe. Daskom lagano lupkajte po radnoj ploči tako da nastane glatka površina i izađu mjehurići zraka. Lizalice čuvajte 2 sata u hladnjaku, potom izvadite iz kalupa.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne