KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Baking Powder

Original Backin prašak za pecivo

Prašak za pecivo se koristi za dizano tijesto, povećava volumen tijesta i čini ga rahlijim. Bakin recept i prašak za pecivo savršena su kombinacija za najfinija peciva i kolače. Pecilni prašak nezaobilazan je sastojak za izradu kruha i svih vrsta peciva. Dr. August Oetker zaslužan je za otkriće modernog praška za pecivo 1891. godine, koji je pod nazivom “Backin” popularizirao novi način dizanja tijesta. Jedna vrećica Dr. Oetker Backin praška za pecivo dovoljna je za pripremu tijesta koje sadrži do 500 g brašna.  Proizvod je dostupan u pojedinačnom pakiranju i u akcijskim pakiranjima 5+1 i 6+2. 

 

 

alergeni

Pripremite dva sastojka, provjerite informacije o alergenima na pakiranju

Hranjiva vrijednost Original Backin prašak za pecivo

U 100 G SADRŽAJA PROIZVODA
Energestka vrijednost 336 kJ
79 kcal
Ugljikohidrati 19 g
Sol 47 g

Više detalja o proizvodu

Težina: 12g