Žele od naranče i bazge

Uživajte u voćnom želeu s notom bazge

4 staklenki po 350 ml

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Žele od naranče i bazge

Sastojci:

10 bazginih cvijetova
800 ml svježe cijeđenog soka od naranči
250 g šećera
30 g Dr. Oetker Džemfixa 4:1

preparation

Priprema

1

Cvjetove bazge dobro protresite i skinite peteljke. 

2

Žele od naranče i bazge
Pomiješajte sok od naranče s cvjetovima bazge, šećerom i Džemfixom 4:1 i miješajući zakuhajte.

Vrijeme kuhanja: 3 minute

3

Vrući žele izlijte do ispod ruba pripremljenih staklenki i zatvorite. 

Sitne peteljke uklonite nakon kuhanja. U želeu će ostati sitni cvjetići.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne