Voćne pogačice (scones)

Slatko pecivo s voćnim müslima za ukusan doručak

oko 10 komada

potrebno malo iskustva 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Voćne pogačice (scones)

Za lim:

papir za pečenje

Tijesto:

400 g pšeničnog brašna
1 razom puna žličica soli
2 razom pune žličice Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo
50 g mekog maslaca ili margarina
250 ml mlijeka
50 g šećera
100 g Dr. Oetker Vitalis Voćni müsli

preparation

Priprema

1

Priprema

Lim obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu

Električna pećnica oko 180 °C

Pećnica na vrući zrak oko 160 °C

2

Tijesto

Stavite sve sastojke u posudu i kratko izmijesite mikserom (lopaticama) da dobijete tijesto. Na lagano pobrašnjenoj radnoj ploči od tijesta oblikujte oko 30 cm dugačak valjak. Narežite valjak na otprilike 10 jednakih komada, položite ih na lim i stavite peći.

Nivo pećnice sredina pećnice

Vrijeme pečenja: oko 20 Minute

Pogačice zajedno s papirom za pečenje povucite na rešetku za kolače i ostavite da se ohlade ili ih poslužite mlake.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne