Veganski brownies

Sočni, čokoladni i veganski recept za brownie.

oko 32 kriške

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Veganski brownies

Tijesto:

190 g brašna
30 g kakao praha
½ žličica Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo
½ žličica Dr. Oetker Sode bikarbone
1 žličica Dr. Oetker Paste od burbon vanilije
1 prstohvat soli
80 g šećera u prahu
140 g tamne čokolade (tekuća)
60 g džema od crnog ribizla
100 g pirea od jabuka
40 ml suncokretovog ulja
125 ml napitka od soje

preparation

Priprema

1

Priprema

Lim za pečenje (cca 18 x 32 cm) obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica oko 170 °C

Pećnica na vrući zrak oko 150 °C

2

Tijesto

Pomiješajte brašno s kakaom u prahu i prosijte u zdjelu za miješanje. Dodajte prašak za pecivo sa sodom bikarbonom i umiješajte. Preostale sastojke dodajte jedan za drugim i samo kratko miješajte mikserom dok se ne zgusne, inače ako predugo miješate će smjesa biti prečvrsta.

Ulijte smjesu u kalup, poravnajte i pecite u sredini zagrijane pećnice cca 16 minuta.

Nivo pećnice: sredina pećnice

Vrijeme pečenja: oko 16 Minute

Ohlađene browniese narežite na komade.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne