Tiramisu s bobičastim voćem

Voćni kremasti tiramisu

oko 10 - 12 porcija

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Tiramisu s bobičastim voćem

Krema:

4 žumanjaka
100 g šećera
1 omot Dr. Oetker Finesse korice limuna
600 g sira Mascarpone
4 bjelanjaka
1 prstohvat soli
1 žlica šećera

Sirup:

1 dl soka od malina
3 dl vode

Nadjev:

300 g piškota
700 g miješanog bobičastog voća (duboko smrznutog)

Ukrašavanje:

3 žlice kokosovog brašna

preparation

Priprema

Priprema

Za kremu tucite žumanjak i šećer tako dugo dok smjesa ne postane svijetla. Dodajte Finesse aromu korice limuna i sir Mascarpone i umiješajte. Bjelanjak s prstohvatom soli istucite u čvrst snijeg. Dodajte šećer i nastavite još kratko tući. Snijeg pažljivo umiješajte u smjesu sa sirom. Za podlogu pomiješajte sirup s vodom. Polovicu piškota stavite u zdjelu i poprskajte s 2 dl pripremljenog sirupa s vodom. Čim piškote upiju tekućinu, nadjenite ih polovicom kreme, a po kremi raspodijelite polovicu bobičastog voća. Ponovite postupak s preostalim sastojcima (ovaj puta piškote poprskajte u zasebnoj zdjeli i tek potom stavite na bobičasto voće). Završite bobičastim voćem.

Tiramisu ostavite da stoji na hladnom 12 sati.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne