Proteinski sladoled

Jednostavan proteinski sladoled s okusom vanilije i čokolade

6 porcija

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Proteinski sladoled

Sladoled od vanilije:

1 omot Dr. Oetker Ledenog deserta s okusom vanilije
150 ml mlijeka
200 g High Protein ohlađeni puding okusa vanilije (ohlađeni)

Sladoled od čokolade:

1 pakiranje Dr. Oetker Ledenog deserta s okusom čokolade
150 ml mlijeka
200 g High Protein ohlađeni puding okusa čokolade (ohlađeni)

preparation

Priprema

1

Sladoled od vanilije

Ledeni desert od vanilije pripremite prema uputama na pakiranju, ali sa 150 ml mlijeka. Na najnižoj razini kratko umiješajte puding. Zamrznite kremu prema uputama na pakiranju.

2

Sladoled od čokolade

Ledeni desert od čokolade pripremite prema uputama na pakiranju, ali sa 150 ml mlijeka. Na najnižoj razini kratko umiješajte puding. Zamrznite kremu prema uputama na pakiranju.

3

Posluživanje

Proteinski sladoled ostavite na sobnoj temperaturi oko 15 minuta prije posluživanja.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne