Proteinske kuglice

Hrskave proteinske kuglice s mueslijem

25 komada

uspijeva lako 25 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Proteinske kuglice

Kuglice:

50 g datulja (suhe, bez koštica)
80 g kvark
3 žličice pasta od badema
1 omot Dr. Oetker Vanilin šećera
75 g Dr. Oetker Badema mljevenih
malo korica limuna
100 g High Protein Musli Čokolada i orašasti plodovi

preparation

Priprema

1

Stavite muesli na tanjur. U zdjeli pomješajte nasjeckane datulje, kvark i pastu od badema u jednoličnu smjesu. Dodajte preostale sastojke i promiješajte.

2

 S dvije žličice napravite male kuglice od smjese, uvaljajte ih u muesli i zatim rukama oblikujte kuglice. Na isti način oblikujte i valjajte ostatak smjese dok cijelu smjesu ne iskoristite.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne