Flag

Pavlova s vanilijom i marakujom

10 komada
Lagano
40
Beze torta s kremom od mascarponea, vanilije i marakujom.
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
OCIJENITE OVAJ RECEPT
Kako vam je ovaj recept uspio?

Slični recepti

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama
Picture - Hero image

Sastojci

Beze smjesa
6bjelanjka (veličine M)
1 prstohvatsoli
1 žličicaDr. Oetker Paste od burbon vanilije
400 gšećera
2 žlicešećera od trske
1 žličicaocta
Krema od mascarponea i vanilije
250 gsira Mascarpone
180 gsvježega sira
2 žliceDr. Oetker Paste od burbon vanilije
1,8 llagano tučenog vrhnja
150 gbijele čokolade (otopljene)
Za ukrašavanje
3 - 4marakuje
Picture - Dr. Oetker Paste od burbon vanilije
Picture - Dr. Oetker Paste od burbon vanilije
1

Beze smjesa

Istucite bjelanjke i sol, postupno dodajte pastu od vanilije, šećer i šećer od šećerne trske te mikserom (metlicama) čvrsto istucite. Umiješajte ocat.
 
Stavite smjesu u lim za pečenje obložen papirom za pečenje. 

Položaj rešetke: sredina pećnice

Vrijeme pečenja: oko 10 Minute

Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: 150 °C

Temperatura pećnice s ventilatorom: 130 °C


Smanjite temperaturu pečenja i ostavite da se suši uz uključenu funkciju odvođenja pare iz pećnice. 

Vrijeme pečenja: oko 90 Minute

Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: 100 °C

Temperatura pećnice s ventilatorom: 80 °C

2

Krema od mascarponea i vanilije

Mascarpone, svježi sir, pastu od vanilije i tučeno vrhnje metlicom za snijeg glatko izmiješajte. Kratko umiješajte kuvertiru. Žlicom tortu malo utisnite u sredini i napunite kremom.

3

Ukrašavanje

Voćno meso marakuje prije posluživanja stavite na kremu.