KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Patkice na modrom jezeru

Veseli desert

oko 6 porcija

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Patkice na modrom jezeru

"Jezero":

2 omota Dr. Oetker Preljev za torte Fix svijetli
500 ml vode
Dr. Oetker Plava boja za kolače

"Patkice":

200 g hladnog slatkog vrhnja za šlag
1 omot Dr. Oetker Vanilin šećera
1 omot Dr. Oetker Kremfixa
25 g kokosovog brašna
Dr. Oetker Žuta boja za kolače
6 keksa s maslacem
1 žlica Dr. Oetker Dekor mix perle soft
1 žlica Dr. Oetker Badem listića

preparation

Priprema

1

"Jezero"

Pripremite Preljev za torte fix s vodom prema uputi na omotu i obojite s malo plave boje. Žele podijelite u 6 plitkih posudica za deserte i ostavite u hladnjaku najmanje 2 sata da postane čvrst.

2

"Patke"

Vrhnje za šlag istucite s vanilin šećerom i Kremfixom. Kokosovo brašno obojite žutom bojom. Šlag napunite u vrećicu za zamrzavanje, odrežite jedan vrh (oko 1 cm) i naštrcajte patkice na keksima: prvo tijelo, a zatim glavu. Pospite kokosovim brašnom. Perlice utisnite u glavu patkice kako biste napravili oči, a od 2 listića badema oblikujte kljun. Prije serviranja položite patkice na žele.

Upotrebljeni Dr. Oetker proizvodi

Kliknite ovdje za detalje o proizvodu