Mramorne krune od pudinga

Kombinacija pudinga od čokolade i vanilije za neodoljivi izgled i okus

oko 6 porcija

potrebno malo iskustva 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Mramorne krune od pudinga

Puding od vanilije:

1 omot Dr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
2 žlice šećera
500 ml mlijeka

Puding od čokolade:

1 omot Dr. Oetker Original puding s okusom čokolade
3 žlice šećera
500 ml mlijeka

preparation

Priprema

1

Puding od vanilije

Puding u prahu pomiješajte sa šećerom i od mlijeka postupno dodajte najmanje 6 žlica mlijeka i izradite glatku smjesu. Preostalo mlijeko zakuhajte, maknite sa štednjaka i metlicom za snijeg umiješajte pripremljenu smjesu s pudingom u prahu. Puding miješajući kuhajte još jednu minutu i ostavite u loncu sa strane.
 

2

Puding od čokolade

Puding u prahu sa šećerom i mlijekom pripremite na isti način kao i puding s okusom vanilije. 

3

Vrući puding od vanilije još jednom dobro promiješajte. Isperite hladnom vodom 6 kalupa za puding i do polovice napunite pudingom od vanilije. Odmah prekrijte pudingom od čokolade. Vilicom za kolače spiralno prođite kroz oba sloja pudinga tako da dobijete mramornu strukturu i stavite u hladnjak najmanje 3-4 sata.

4

Ukrašavanje

Prije posluživanja puding oprezno odvojite i istresite iz kalupa. Po želji poslužite naribanom čokoladom i Dr. Oetker kakaom. 

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne