Jagode u pudingu

Kremasti desert s pudingom i jagodama

oko 6 porcija

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Jagode u pudingu

Sastojci:

500 g jagoda
1 omot Dr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
40 g šećera
500 ml mlijeka
3 žlice naribane tamne čokolade

preparation

Priprema

1

Priprema

Operite i očistite jagode. Nekoliko jagoda ostavite za ukras. Ostatak jagoda narežite na komadiće. Polovicu narezanih jagoda stavite u staklenu zdjelu ili rasporedite u 6 čaša.

2

Puding

Pripremite puding s mlijekom i šećerom prema uputama na pakiranju. Polovicu pripremljenog pudinga rasporedite po jagodama. U drugu polovicu pudinga dodajte naribanu tamnu čokoladu, miješajte dok se čokolada ne rastopi, a po potrebi zagrijte uz stalno miješanje. Puding pokrijte folijom i ostavite da se ohladi.

3

Preostale jagode rasporedite po pudingu od vanilije. Puding od „čokolade" dobro promiješajte i rasporedite po jagodama te ukrasite preostalim jagodama.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne