KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Jagode u pudingu

Kremasti desert s pudingom i jagodama

oko 6 porcija

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Jagode u pudingu

Sastojci:

500 g jagoda
1 omot Dr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
40 g šećera
500 ml mlijeka
3 žlice naribane tamne čokolade

preparation

Priprema

1

Priprema

Operite i očistite jagode. Nekoliko jagoda ostavite za ukras. Ostatak jagoda narežite na komadiće. Polovicu narezanih jagoda stavite u staklenu zdjelu ili rasporedite u 6 čaša.

2

Puding

Pripremite puding s mlijekom i šećerom prema uputama na pakiranju. Polovicu pripremljenog pudinga rasporedite po jagodama. U drugu polovicu pudinga dodajte naribanu tamnu čokoladu, miješajte dok se čokolada ne rastopi, a po potrebi zagrijte uz stalno miješanje. Puding pokrijte folijom i ostavite da se ohladi.

3

Preostale jagode rasporedite po pudingu od vanilije. Puding od „čokolade" dobro promiješajte i rasporedite po jagodama te ukrasite preostalim jagodama.

Upotrebljeni Dr. Oetker proizvodi

Kliknite ovdje za detalje o proizvodu