Drhtalica od bazginih bobica i naranče s đumbirom

Voćno-kiselkasti žele s naglašenom notom đumbira

oko 6 boce po 500 ml

potrebno malo iskustva 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Drhtalica od bazginih bobica i naranče s đumbirom

Sastojci:

400 ml soka od bazge (od oko 900 g bazginih bobica)
400 ml soka od naranči (od oko 5 naranči)
75 g ušećerenog đumbira (kandiranog)
1 omot Dr. Oetker Džemfix Super 3:1
280 g šećera

preparation

Priprema

1

Priprema

Bazgine bobice operite te pomoću ekspres lonca ili sokovnika na paru napravite sok (Napomena: molimo da slijedite upute proizvođača.) i izmjerite 400 ml. Ocijedite naranče, procijedite sok kroz sito i izmjerite 400 ml. Đumbir sitno nasjeckajte.

2

Postupak

Sokove i đumbir stavite u lonac i dobro pomiješajte sa šećerom i Džemfixom Super 3:1. Miješajući zakuhajte na jakoj vatri i uz stalno miješanje kuhajte najmanje 3 min. Eventualno skinite pjenu i odmah do ispod ruba ulijte u pripremljene staklenke. Zatvorite poklopcima s navojem (twist-off®), okrenite naopačke i pustite da odstoje otprilike 5 minuta na poklopcu.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne