Desert s borovnicama i vanilijom

Voćni desert s jogurtom i šumskim borovnicama

oko 8 porcija

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Desert s borovnicama i vanilijom

Sastojci:

1 omot Dr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
80 g šećera
500 ml mlijeka
1 staklenka šumskih borovnica (ocijeđena masa otprilike 205 g)
2 omota Dr. Oetker Finesse korice limuna
2 omota Dr. Oetker Preljeva za torte svijetlog
150 g jogurta

preparation

Priprema

1

Priprema

Pomiješajte prašak za puding s 40 g šećera. Postupno uz dodavanje najmanje 6 žlica mlijeka dobro izmiješajte. Ostalo mlijeko zakuhajte, skinite s vatre i miješajući metlicom dodajte zamiješani prašak. Puding vratite na štednjak te uz miješanje najmanje 1 min. kuhajte. Puding ulijte u posudu. Položite foliju za čuvanje svježine izravno na vrući puding kako se ne bi stvorila kožica. Ostavite puding da se tako ohladi.

2

U međuvremenu ostavite borovnice da se dobro ocijede na cjediljci, pri tome uhvatite tekućinu i izmjerite 500 ml, eventualno dodajte malo vode. Pripremite preljev za tortu s preostalim šećerom i tekućinom prema uputi na omotu. Umiješajte 1 omot Finesse arome i borovnice. Masu s borovnicama napunite u koso položene desertne čaše i ostavite da se tako ohladi.

3

Ohlađeni puding mikserom (metlicama) izmiješajte da postane kremast. Umiješajte drugi omot Finesse arome i jogurt. Kremu od pudinga izlijte na očvrsnulu voćnu masu, poravnajte i po želji ukrasite kuglicama od kokosa.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne