Crveni sirup od jagoda

Crvena čarolija ljeta

oko 4 boce po 500 ml

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Crveni sirup od jagoda

Sastojci:

1000 g jagoda (vagane pripremljene)
1 l kipuće vode
1000 g šećera
1 omot Dr. Oetker Limunske kiseline
1 omot Dr. Oetker Džemfix Classic 1:1

preparation

Priprema

1

Priprema

Jagode operite, proberite, narežite na četvrtine i izvažite 1000 g. Prelijte jagode kipućom vodom i ostavite da odstoje otprilike 20 minuta. Iskrenite jagode na cjediljku i ostavite da se dobro ocijede.

2

Postupak

Tekućinu, šećer i limunsku kiselinu u loncu dobro pomiješajte s Džemfixom Classic 1:1. Miješajući zakuhajte na jakoj vatri i uz stalno miješanje kuhajte najmanje 2 min. Eventualno skinite pjenu te odmah do ispod ruba ulijte u pripremljene boce i dobro zatvorite.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne