Čokoladni desert u čaši

Halloween recept za čokoladni desert u čaši

4 porcija

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Čokoladni desert u čaši

Desert u čaši:

500 ml mlijeka
1 omot Creative pudding slana karamela
70 g mliječne čokolade
1 omot Dr. Oetker Vanilin šećera
10 Oreo® keksa (3 pune šake zdrobljenih keksa)
3 žlice Dr. Oetker Ribane tamne čokolade
1 gumeni bomboni (crvića)

preparation

Priprema

1

Izmrvljene Oreo kekse pomiješajte s ribanom čokoladom i sve dalje rukama izdrobite. Ako nemate Oreo kekse, klasične kekse zdrobite i obojite tako da ih pomiješate s kakaom u prahu.

2

1/3 mlijeka pomiješajte s pudingom i vanilin šećerom.Čokoladu stavite u lonac s debljim dnom, stavite na štednjak i polako je otopite na najnižoj temperaturi. Preostalo mlijeko u posudi zagrijte do vrenja i pjenjačom umiješajte pripremljenu smjesu za puding. Promiješajte i kuhajte dok se ne zgusne pa ostavite sa strane i umiješajte otopljenu čokoladu.

3

Pripremite 3-4 čašice (ovisno o veličini) u njih ulijte malo pudinga pa dodajte sloj keksa i ponovite. Na kraju ukrasite crvićima.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne