Čokoladna torta s lješnjacima bez pečenja

Čokoladna, slatka, jednostavna za pripremu - može li bolje?

oko 10 - 12 porcija

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Čokoladna torta s lješnjacima bez pečenja

Podloga:

230 g keksa (Petit Beurre)
150 g maslaca (otopljenog)

Nadjev:

2 omota Dr. Oetker Original puding s okusom čokolade
1 l mlijeka

Dekoracija:

100 g sjeckanih lješnjaka
50 g šećera

preparation

Priprema

1

Priprema

Dno kalupa za torte (Ø 24 cm) obložite papirom za pečenje, a rub kalupa namastite nekom masnoćom.

2

Podloga

Kekse usitnite mikserom ili u plastičnoj vrećici tako da dobijete smjesu poput sitnog pijeska. Pomiješajte s otopljenim maslacem. Utisnite smjesu pomoću žlice ravnomjerno po dnu kalupa za torte i stavite 30 minuta na hladno. 

3

Nadjev

Pripremite puding s mlijekom prema uputama na omotu i raspodijelite po podlozi.

4

Dekoracija

Sitno nasjeckajte lješnjake i prepecite u tavi bez masnoće do zlatno-smeđe boje. Otopite šećer i u šećeru karamelizirajte lješnjake. Potom pospite lješnjake po pudingu i prije posluživanja stavite oko 2 sata na hladno.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne