Flag

Banoffee pita

12 porcija
Lagano
45
Britanski desert sa dodatkom slane karamele
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
OCIJENITE OVAJ RECEPT
Kako vam je ovaj recept uspio?

Slični recepti

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama
Picture - Hero image

Sastojci

Sastojci za nadjev
2 omotaCreative pudding slana karamela
100 gšećera
400 mlmlijeka
80 gmaslaca
Sastojci za podlogu
350 gkeksa (mljevenog)
1 omotDr. Oetker Vanilin šećera
170 gmaslaca
100 mlmlijeka
Sastojci za ukrašavanje
2banane
100 mlvrhnja za šlag
Dr. Oetker Ribana tamna čokolada
maloDr. Oetker Desertni preljev Toffee
Picture - Creative pudding slana karamela
Picture - Dr. Oetker Ribana tamna čokolada
Picture - Dr. Oetker Desertni preljev Toffee
1

Nadjev

Umutite puding sa šećerom, ulijte mlijeko te kuhajte nekoliko minuta. Ostavite da se ohladi pa dodajte umućeni maslac. 

2

Podloga

Kalup za tart (s odvojivim dnom, promjera 24 cm) premažite maslacem. Mljevene kekse prelijte otopljenim maslacem i mlijekom te umiješajte. Smjesu utapkajte u pripremljen kalup te stavite u hladnjak na 30 minuta.

3

Ukrašavanje

Kremu ulijte u kalup, posložite na nju banane te ukrasite tučenim vrhnjem. Ukrasite čokoladom i toffee preljevom.