Banoffee pita

Britanski desert sa dodatkom slane karamele

12 porcija

uspijeva lako 45 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Banoffee pita

Sastojci za nadjev:

2 omota Creative pudding slana karamela
100 g šećera
400 ml mlijeka
80 g maslaca

Sastojci za podlogu:

350 g keksa (mljevenog)
1 omot Dr. Oetker Vanilin šećera
170 g maslaca
100 ml mlijeka

Sastojci za ukrašavanje:

2 banane
100 ml vrhnja za šlag
Dr. Oetker Ribana tamna čokolada
malo Dr. Oetker Desertni preljev Toffee

preparation

Priprema

1

Nadjev

Umutite puding sa šećerom, ulijte mlijeko te kuhajte nekoliko minuta. Ostavite da se ohladi pa dodajte umućeni maslac. 

2

Podloga

Kalup za tart (s odvojivim dnom, promjera 24 cm) premažite maslacem. Mljevene kekse prelijte otopljenim maslacem i mlijekom te umiješajte. Smjesu utapkajte u pripremljen kalup te stavite u hladnjak na 30 minuta.

3

Ukrašavanje

Kremu ulijte u kalup, posložite na nju banane te ukrasite tučenim vrhnjem. Ukrasite čokoladom i toffee preljevom. 

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne