Pasta od bourbon vanilije

Ova pasta sadrži sjemenke madagaskarske vanilije najviše kvalitete. Koristi se za aromatiziranje kolača i deserata, a posebno je ukusna u sladoledu, panna cotti, šlagu i palačinkama. Odlična je i kao dodatak u čokoladi, jednostavno se umiješa i rastopi. Receptura je primjerena i za vegane. Sadrži 15% ekstrakta bourbon vanilije i 2% sjemenki vanilije. S jednostavnom upotrebom, priprema je vrlo laka. Pasta se lako istisne na žličicu za doziranje po potrebi (2-4 žlice na 250 g brašna), a tuba se jednostavno zatvara i čuva do slijedeće upotrebe.   

Kupi proizvod:

Alergeni

Zbog mogućih promjena u sastojcima, molimo uvijek provjerite informacije o alergenima na ambalaži proizvoda.

Hranjiva vrijednost Pasta od bourbon vanilije

U 100 G
Energetska vrijednost 968
229
Masti 0.10
od toga zasićene masne kiseline 0
Ugljikohidrati 47
od toga šećera 46
Bjelančevine 0.10
Sol 0

Više detalja o proizvodu

Upotreba: Preporučena doza: 2-4 žličice na 250 g brašna

Težina : 19 g

Za što se pasta od vanilije koristi i možete li je sami napraviti kod kuće? Reći ćemo vam sve što trebate znati.

Saznajte više
Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne