PAULIN ludi svijet

U PAULINOM ludom svijetu ima puno toga za otkriti! Ovdje ćeš pronaći sve o svojim omiljenim proizvodima PAULA i kreativne ideje za bojanje. Osim toga, PAULA otkriva svoje najbolje recepte za nezaboravnu zabavu. Zabavi se!

       Proizvodi       

PAULA puding od čokolade s pjegama s okusom vanilije

Ova vrsta pudinga predstavlja kombinaciju finog pudinga od čokolade i neobičnih “kravljih pjega” s okusom vanilije! Pravi užitak za sve ljubitelje pudinga!

 

Pogledajte proizvod!

PAULA puding s okusom vanilije i čokoladnim pjegama

Ova vrsta pudinga predstavlja kombinaciju finog pudinga s okusom vanilije i neobičnih “kravljih pjega” od pudinga od čokolade! Pravi užitak za sve ljubitelje pudinga!

 

Pogledajte proizvod!

Zabavno bojanje s Paulom

Ovdje možeš preuzeti PAULIN predložak za bojanje!
Pogledajte!

      Paula video    

Paula znanje o sastojcima

Koji su sastojci Paulinog pudinga? Kako pjege dospiju u puding?
Saznajte sve o Paulim pametnim sastojcima!

     Recepti    

   Vaši crteži  

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne