PAULA puding s okusom vanilije i čokoladnim pjegama

Ova vrsta pudinga predstavlja kombinaciju finog pudinga s okusom vanilije i neobičnih “kravljih pjega” od pudinga od čokolade! Pravi užitak za sve ljubitelje pudinga!

Kao i svi pudinzi marke PAULA, i ova vrsta može se pohvaliti oznakom B u sustavu Nutri-Score. K tome u skladu sa zakonom ne sadržava konzervanse.  Ukusna receptura sadržava više od 80 % punomasnog mlijeka, a upotrebljava se isključivo kakao s certifikatom Rainforest Alliance.

PAULA je dostupna u praktičnom pakiranju s 2 čašice po 100 g pudinga.

Dr. Oetker PAULA – Puding za sve velike i male ljubitelje pjega!

 

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

MLIJEKO i MLIJEČNI PROIZVODI (uključujući LAKTOZU)

Način prehrane

  • Za vegetarijance
  • Za lakto-vegetarijance

Hranjiva vrijednost PAULA puding s okusom vanilije i čokoladnim pjegama

Jedna porcija sadrži: jedna čašica (100 g)
U 100 G PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA
Energetska vrijednost 408 kJ
97 kcal
408 kJ
97 kcal
Masti 3.10 g
3.10 g
od toga zasićene masne kiseline 2 g
2 g
Ugljikohidrati 14 g
14 g
od toga šećera 11 g
11 g
Bjelančevine 3.60 g
3.60 g
Sol 0.13 g
0.13 g

Više detalja o proizvodu

Upotreba: Prikladno i za vegetarijance i lakto-vegetarijance

Težina : 200 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne