Žumanjke miksati sa šećerom u prahu, soli, vanilin šećerom i limunovom koricom dok ne postanu kremasti. Bjelanjke umutiti sa šećerom u čvrsti snijeg i lagano umiješati kuhačom. Orahe pomiješati s brašnom i umiješati u smjesu.
Smjesu ravnomjerno razmazati na lim obložen papirom za pečenje (30 × 35 cm).
Peći na sredini prethodno zagrijane pećnice.
Vrijeme pečenja: oko 12 min
Gornji i donji grijač: 200 °C
Ventilacijska pećnica: 180 °C
Slatko vrhnje miksati sa šećerom u prahu i učvršćivačem za šlag, ali ne prečvrsto. Umiješati orahe. Kremu ravnomjerno nanijeti na biskvit i uz pomoć papira zarolati u roladu. Ohladiti najmanje 1 sat.
Prije posluživanja posuti šećerom u prahu i kakaom.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti