
U posudu od miksera staviti mlijeko, malo šećera i kvasac da nadođe. Dodati ostale sastojke. Zamijesiti tijesto i formirati kuglu. Posudu za dizanje lagano premazati maslinovim uljem i tijesto okrenuti da bude sa svih strana premazano uljem. Prekriti prozirnom folijom , umotati u toplu krpu i ostaviti da se diže 1,5 h ili dok se ne udupla.
Površinu dobro pobrasniti. Razvaljati na otprilike 1 cm, premazati maslacem i staviti šećer i cimet. Malo prstima utrljati smjesu. Smotati u rolat i rezati kriške. Staviti u tepsiju obloženu masnim papirom (papir lagano premazati maslacem). Prekriti prozirnom folijom i ostaviti još 30- 45 min da se diže. Ugrijati pećnicu na 180 C i peci otprilike 20 -25 min ( da dobiju lagano smećkasti boju) . Izvaditi i premazati preljevom. A onda se prepustite užitku.
Slični recepti

Deserti

Deserti

Deserti