Namastite kalup za kuglof.
Upalite pećnicu da se zagrije.
Miksajte da se sjedini.
Kalup za kuglof namastite i pobrašnite pa izlijte smjesu za kuglof.
Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 160 °C
U posudu dodajte jaja i šećer te ekstrakt vanilje. Miksajte do kremaste smjese. Dodajte mlijeko i otopljeni maslac.
U drugu posudu dodajte brašno, prašak za pecivo, sodu bikarbonu, prstohvat soli te začine za gingerbread. Promiješajte pa dodajte ostatku smjese.
Položaj rešetke: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: 30 - 45 Minute
Nakon što je pečen, ostavite ga pet minuta na sobnoj temperaturi, a onda izvadite iz kalupa.
Prelijte preljevom kad se prohladi i ukrasite Christmas party dekorom.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti