Slatka čarolija pripremanja slastica uz Dr. Oetker!

 

Uključite se u VELIKU NAGRADNU IGRU i osvojite svaki dan 2.500,00 kuna!

 

I ovih blagdana ispunite dom mirisom najukusnijih slastica uz dodatke i mješavine za kolače iz Dr. Oetkera.

Priprema kolača s  najbližima pravo je veselje u obitelji, a da bi ovi blagdani bili još veseliji, mi smo za vas pripremili veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade.

Svaki dan, u periodu trajanja nagradne igre od 01. do 25. prosinca 2020. godine, darujemo jednom dnevnom dobitniku potrošačku Visa karticu u vrijednosti 2.500 kuna!

Kupnjom bilo kojeg Dr. Oetker proizvoda u vrijednosti 50 kuna, izvršenoj na jednom računu, ostvarujete pravo sudjelovanja u nagradnoj igri tako da priložite fotografiju računa i popunite polja obrasca za prijavu koji se nalazi u nastavku.

 

Slijedite par jednostavnih koraka jer nagrada može biti baš vaša!

Sretno!

Dobitnici: 

1. 12. Ljiljana Stanić, Zagreb

2. 12. Suzana Šumberac Šaravanja, Ilok

3. 12. Milan Grgurić, Zagreb

4. 12. Dijana Jurčević, Zagreb

5. 12. Katarina Runjak, Virovitica

6. 12. Ivana Sandric, Betina

7. 12. Goran Crvelin, Rijeka

8. 12. Irena Mesnik, Vrbovec

9. 12. Marina Nogalo, Slavonski Brod

10. 12. Mirjana Radak, Sibenik

11. 12. Lidija Požeg, Zagreb

12. 12. Nero Ruzic, Zagreb

13. 12. Maja Jovinac, Ladimirevci

14. 12. Ivana Brčić Sladonja, Valtura

15. 12. Borislav Djuric, Kastel Novi

16. 12. Marica Maršić, Vrgorac

17. 12. Blanka Kundakcic, Osijek

18. 12. Sergej Begonja, Zadar

19. 12. Katica Kunović, Retkovci

20. 12. Sanja Pticar, Osijek

21. 12. Daonella Tannir, Zagreb

22. 12. Ivan Kleković, Zagreb

23. 12. Kristijan Borko, Zagreb

24. 12. Kate Dražetić, Zagreb

25. 12. Ivana Sokolović, Zagreb

 

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne