Blagdani su još ljepši kada ih provedemo uz obitelj i neodoljive mirise i okuse bajkovitih slastica.
Sočni kuglof, slatki keksići ili kremasta božićna torta? Inspirirajte se na Dr. Oetker stranici, našoj brošuri
sa božićnim receptima  i neka vaš blagdanski stol oduševi cijelu obitelj.


Kako bi i ove godine probudili božićni duh u svima nama, Dr. Oetker sprema slatko iznenađenje. 


One najsretnije čeka Božić iz bajke, svaki dan jedan dobitnik može osvojiti vrijedne nagrade!

Stoga, pratite naše recepte i strpljivo čekajte jer 01.12. kreće
velika nagradna igra u kojoj dijelimo 25 bogatih nagrada!


A do tada, pratite nas i pripremite popis za kupovinu! 

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne