Flag

Croque-en-Bouche

60 komada
Srednje teško
80
Piramida od kuhanog tijesta s nadjevom od vanilije i karamelom
Sastojci
Priprema
Recipe Tips
Prilikom kuhanja karamele treba paziti na to da se na rubu lonca ne nalaze kristali šećera. Kristale šećera još prije karameliziranja skinite s ruba lonca vlažnim kistom za kolače. Ako kristali šećera padnu u karamelu, smjesa će se zamutiti i neće više biti tako sjajna (karamela propada).
Recipe Tips
Krafnice možete uroniti i u čokoladu pa ih složiti u piramidu. Karamelu pripremite neposredno prije posluživanja. 
Recipe Tips
Kolač može stajati maksimalno 1 dan. Nakon toga se niti počinju otapati. Piramidu do posluživanja držite na hladnom mjestu (ali ne u hladnjaku).
Picture -
Picture -
OCIJENITE OVAJ RECEPT
Kako vam je ovaj recept uspio?

Slični recepti

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama