Flag

Ukrašena blagdanska čokolada

20 komada
Lagano
15
Čokolada na koju možete staviti što god poželite predstavlja savršen poklon.
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
OCIJENITE OVAJ RECEPT
Kako vam je ovaj recept uspio?

Slični recepti

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama
Picture - Hero image

Sastojci

Sastojci za blagdansku čokoladu
6 komčokolade (6 pločica različitih čokolada - tamna, mliječna i bijela)
keksa (po želji)
slani perec
1Christmas Party Dekor
Picture - Christmas Party Dekor
1

Čokolade poredajte jednu do druge u lim za pečenje prekriven papirom za pečenje.

2

Lim za pečenje stavite u pećnicu zagrijanu na 50 °C.

3

Ostavite da se čokolada topi oko 10-15 minuta.

4

Stavite lim za pečenje na radni pult i drvenim štapićem u čokoladu odmah po cijeloj površini iscrtajte šare.

5

Po čokoladi posložite kekse i perece te pospite božićnim dekorom.

6

Ostavite čokoladu da se hladi 1-2 sata na sobnoj temperaturi, a zatim je lagano izlomite. Izlomljenu čokoladu zapakirajte u poklon kutiju.