Torta od palačinki

Savršene Dr. Oetker palačinke uz puding s okusom vanilije

oko 8 porcija

uspijeva lako 30 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Torta od palačinki

Potrebno:

Tava
okrugli kalup 18cm

Smjesa za palačinke:

1 omot Dr. Oetker Palačinki
400 ml mlijeka

Nadjev:

1 omot Dr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
500 ml mlijeka
50 g šećera
250 g svježeg sira
250 g džema od crvenog ribizla

Ukrašavanje:

nekoliko miješanog bobičastog voća

preparation

Priprema

1

Tijesto za palačinke pripremite prema uputama na omotu. Iz pripremljenog tijesta ispecite otprilike 12 palačinki promjera otprilike 15 cm i ostavite ih da se ohlade.

2

Za pripremu nadjeva skuhajte prah za puding s mlijekom i šećerom prema uputama na omotu. U vruć puding dodajte svježi sir i miješajte pjenjačom dok ne postane glatko.

3

Ohlađenu palačinku namažite džemom od ribizla i stavite ju u kalup za torte. Stavite tanki sloj nadjeva od pudinga i sira. Ovaj postupak ponavljajte dok ne iskoristite sve palačinke.

4

Ukrasite ostatkom nadjeva od pudinga i sira i bobičastim voćem. Ostavite desert na otprilike 2 sata u hladnjaku kako bi se stisnuo.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne