Flag

Torta od palačinki

oko 8 porcija
Lagano
30
Savršene Dr. Oetker palačinke uz puding s okusom vanilije
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
OCIJENITE OVAJ RECEPT
Kako vam je ovaj recept uspio?

Slični recepti

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama
Picture - Hero image
Pribor
Potrebno
Tava
okrugli kalup 18cm

Sastojci

Smjesa za palačinke
1 omotDr. Oetker Palačinki
400 mlmlijeka
Nadjev
1 omotDr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
500 mlmlijeka
50 gšećera
250 gsvježega sira
250 gdžema od crnog ribizla
Ukrašavanje
nekolikomiješanog bobičastog voća
Picture - Dr. Oetker Palačinki
Picture - Dr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
1

Tijesto za palačinke pripremite prema uputama na omotu. Iz pripremljenog tijesta ispecite otprilike 12 palačinki promjera otprilike 15 cm i ostavite ih da se ohlade.

2

Za pripremu nadjeva skuhajte prah za puding s mlijekom i šećerom prema uputama na omotu. U vruć puding dodajte svježi sir i miješajte pjenjačom dok ne postane glatko.

3

Ohlađenu palačinku namažite džemom od ribizla i stavite ju u kalup za torte. Stavite tanki sloj nadjeva od pudinga i sira. Ovaj postupak ponavljajte dok ne iskoristite sve palačinke.

4

Ukrasite ostatkom nadjeva od pudinga i sira i bobičastim voćem. Ostavite desert na otprilike 2 sata u hladnjaku kako bi se stisnuo.