Sirup od vanilije

Ovaj sirup s finom burbon vanilijom obogatit će svaki recept.

oko 1 staklenka od 160 ml

uspijeva lako 5 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Sirup od vanilije

Potrebno:

100 ml vode
150 g šećera
2 žličice Dr. Oetker Arome vanilije

preparation

Priprema

1

Pripremite sterilnu posudu s mogućnošću zatvaranja.

2

Sirup

Vodu i šećer zakuhajte u loncu i krčkajte oko 2 minute sve dok tekućina ne poprimi bistru boju. Umiješajte ekstrakt vanilije. 
Ostavite sirup da se malo ohladi ga pa izlijte u sterilnu posudu.
 

Sirup od vanilije prikladan je za pripremu alkoholnih napitaka, bezalkoholnih koktela, a savršeno ide i uz kavu.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne