Raspucanci

Keksi od kokosovih mrvica, čokolade i orašastih plodova

oko 40 komada

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Raspucanci

Smjesa:

3 žumanjka (veličine M)
250 g kokosovih mrvica
120 g Dr. Oetker Ribane tamne čokolade
100 g orašastih plodova (sitno mljeveni, po izboru)
3 bjelanjaka (veličine M)
200 g šećera u prahu (prosijanog)

Za valjanje:

100 g šećera u prahu (prosijanog)
1 omot Dr. Oetker Vanilin šećera

preparation

Priprema

1

Smjesa

Za smjesu pomiješajte žumanjke s kokosovim mrvicama, čokoladom i orašastim plodovima. Bjelanjke istucite mikserom (metlicama), postupno dodajte šećer i istucite u čvrst snijeg. Snijeg umiješajte kuhačom u kokosovu smjesu.
 
Iz smjese oblikujte male kugle i uvaljajte ih u šećernu mješavinu. Stavite kuglice na lim za pečenje obložen papirom za pečenje. 

2

Stavite lim u sredinu zagrijane pećnice.

Električna pećnica 160 °C

Pećnica na vrući zrak 140 °C

Vrijeme pečenja: 15 Minute

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne