Puding od cvijeta bazge s jagodama

Aromatičan puding s okusom vanilije i svježim jagodama

6 porcije

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Puding od cvijeta bazge s jagodama

Puding:

1 omot Dr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
40 g šećera
500 ml mlijeka
1 čaša po 200 ml milerama
2 žlice sirupa od bazge

Marinirane jagode:

250 g jagoda
1 žlica soka od 1 limuna
1 žlica sirupa od bazge

preparation

Priprema

1

Puding

Pripremite puding sa šećerom i mlijekom prema uputama na omotu. Umiješajte mileram i sirup od cvijeta bazge i stavite u zdjelu. Foliju za čuvanje svježine stavite izravno na puding kako se ne bi stvorila kožica. Ostavite puding da se ohladi.

2

Marinirane jagode

Jagode operite, očistite, prepolovite i narežite na sitne trake. Marinirajte sokom od limuna i sirupom od cvjeta bazge.  

3

Priprema

Puding mikserom (metlicama) na najnižoj brzini ili metlicom za snijeg kremasto izmiješajte. Izlijte puding u čaše ili zdjelice za desert i po tome raspodijelite marinirane jagode. Po želji ukrasite metvicom ili  matičnjakom.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne