Proteinski brownie

Mekan, fin i zdrav proteinski brownie

10 komada

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Proteinski brownie

Smjesa za brownie:

75 g čokolade za kuhanje
75 g maslaca
100 g bademovo brašno
2 žličice Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo
200 g High Protein Puding - Čokolada
4 žlice sirupa od agave
1 kom jaja

Topping:

200 g High Protein Puding - Čokolada
2 omota Dr. Oetker Šlag pjene Klasik
1 žlica sirupa od agave

preparation

Priprema

1

Priprema

25 g čokolade za kuhanje sitno nasjeckajte i ostavite sa strane za smjesu. Preostalu čokoladu za kuhanje grubo nasjeckajte i zajedno s maslacem otopite na pari. Kalup obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.

Gornja/donja toplina oko 180 °C
Vrući zrak oko 160 °C

2

Smjesa za brownie

U zdjeli pomiješajte bademovo brašno s praškom za pecivo. Dodajte puding, agavin sirup, jaje i otopljenu čokoladu za kuhanje. Mikserom kratko izmiješajte sve sastojke na najnižoj, a zatim najvišoj razini da se dobije glatka smjesa. Komadiće čokolade za kuhanje umiješati u smjesu. Ulijte smjesu u kalup i izgladite. Kalup stavite u pećnicu.

Vrijeme pečenja: oko 30 minuta


Proteinski brownie ostaviti da se ohladi.

3

Topping

Stavite sve sastojke u zdjelu i miješajte mikserom oko 1 minutu. Kremu od pudinga izlijte na ohlađeni proteinski brownie i zagladite.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne